Інтернет-магазин купальників і пляжного одягу
Наші
телефони
Графік
роботи
10:00 - 19:00
Без вихiдних
Для кого підходить злитий купальник?

Для кого підходить злитий купальник?

Якщо дуже чітко і швидко відповісти на запитання, кому підходить злитий купальник, то відповіддю на нього буде всього одне слово: всім. А от якщо поговорити докладніше, можна сказати, що це універсальна річ, яка підійде для різних типів фігур. І це не дивно, адже злиті купальники поєднують у собі максимум комфорту та мінімум незручностей. Вони підходять для всіх, а особливо для «великих» жінок.

Закритий купальник краще, ніж бікіні

Злитий купальник – це насамперед комфорт, а не лише стиль. Багато жінок вважають за краще носити закритий купальник, тому що вони не люблять почуватися стиснутими в бікіні. Але, крім того, цілісний купальник – чудовий спосіб створити цілісний образ, коли вам потрібно більше ніж просто купальник.

Усі пляжні модниці впевнені, що закриті купальники за своєю універсальністю та оригінальністю нічим не поступаються, а навіть перевершують звичайні відкриті бікіні.

Минулого року бікіні були на піку моди, але тепер мода на закриті купальники набирає темпів. І поки знаменитості не перестають їх носити, розповімо про те, чому краще такий вид купальника:

  1. Найочевидніша перевага – може приховати вади та недоліки будь-якої фігури. Злитий купальник не лише приховує недоліки, а й дає можливість продемонструвати всі переваги своєї фігури.
  2. Злиті купальники бездоганно підходять для активного водного та пляжного виду спорту. Цілісний купальник - це те, що потрібно для занять на пляжі. По-перше, він не дасть воді потрапити під купальник і захистить вашу шкіру від сонячних опіків. А по-друге, за рахунок щільної тканини він триматиметься на тілі, не з'їжджаючи і не сповзаючи.
  3. Суцільні купальні костюми приховують те, що не хочеться і показувати не можна. І навіть целюліт, якщо він є! Розтяжки, порізи, шрами краще сховати від сторонніх людських очей, не показувати нікому, а родима пляма найчастіше краще взагалі приховати від жаркого сонця.
  4. Стрункість ніг та красу силуету можна підкреслити завдяки закритому купальнику. Якщо правильно підібрати модель, можна подовжити ноги візуально, вони здаватимуться більш стрункими, а також приховати недоліки в стегнах.
  5. Суцільні купальники призначені для тих випадків, коли не хочеться оголюватись. Можна одягти злитий купальник під шорти чи спідницю, щоб не привертати до себе зайвої уваги на корпоративному виїзді на природу чи аквапарку в оточенні дітей.

Особливості фігури та злитий купальник

На жаль, а може і на щастя, той самий фасон купальника навряд чи підійде всім. Це зумовлено особливостями різних видів фігур.

  • Якщо у вас фігура типу "груша", краще вибрати закритий купальник на широких бретелях. Вони підкреслять груди та допоможуть приховати недоліки. До того ж, бюстгальтер із м'якими чашками можна доповнити бандо чи ліфом із кісточками.
  • Для дівчат з пишними стегнами краще вибирати моделі з філіжанками на кісточках, оскільки вони відмінно підтримують груди і не дозволяють їй «втекти» убік.

Вибирайте моделі, які підкреслять переваги та приховують недоліки. І пам'ятайте, що на пляжі не потрібно думати про те, як ви виглядаєте, а треба насолоджуватися відпочинком.

Коментарі

Написати коментар