Які купальники в моді у 2023 році?

У басейні або на пляжі ви не залишитеся непоміченими. Цього літа вибір не обмежується простим бікіні з трикутною філіжанкою, дизайнери переосмислили традиційні злиті купальники та нудні монохромні. Вони спростили болісний процес вибору нового купальника, незалежно від того, чи ви надаєте перевагу гладкому розкішному монокіні або бандо з яскравим принтом. Пляжний образ для плавання та фотосесії у 2023 році буде в повному порядку.

Злитий купальник з вирізами спереду

Монокіні – ідеальне поєднання злитого купальника та бікіні – обіцяє стати наймоднішим літнім придбанням 2023 року. Крім універсального дизайну та симпатичного зовнішнього вигляду, це ще й золота середина для тих, хто не може визначитися між злитим та роздільним виглядом. Віддавайте перевагу тонким вставкам і ледь помітному вирізу.

Злитий купальник-борцівка

Дизайн спинки-борцівки надає виробу стильного і скромного вигляду, а лазерна обробка по краях додає образу гостроти. Оскільки бічні розрізи повторюють фігуру, купальник підійде як мініатюрним, і повним жінкам. Мінімалістичні моделі, навпаки, витягують силует, роблячи його стрункішим. Це може візуально додати до зростання кілька сантиметрів.

Бікіні з воланами

«Варенка» – наймодніший принт цього літа. Комплект з V-подібним вирізом і воланами по краях у модному кольорі допоможе додати жіночності і підкреслить струнку фігуру. Також модний тренд – гіпертрофовані волани в обробці. Вони популярні для фотосесій та вечірок, але не такі зручні у плаванні.

Танкіні з квітковим принтом

Танкіні легко одягається і знімається, але виглядають скромніше від відкритого бікіні. Комбінуйте та поєднуйте його з плавками із завищеною талією, зухвалим низом або зручними шортиками. Різновид підходить усім, його головна перевага - вільне облягання фігури. На відміну від спортивного купальника, він не обмежує рухів. У ньому зручно, наприклад, грати у пляжний волейбол.

Ретро стиль

Ретро стиль у купальниках перестав бути скромним. Цього сезону в ньому з'являються глибокі вирізи, кокетливі тасьми та вставки з прозорого матеріалу. Правильно обрана модель розставить акценти та приховає недоліки фігури. Роздільний купальник вибирайте з широким бандо або на тонких бретелях, а злитий з корсетом або контрастним поясом. І не забудьте завершити образ аксесуарами: окулярами в роговій оправі, босоніжками на танкетці та яскравим капелюхом.

Бікіні на шнурівці з рукавами

Завдяки знімним чашкам і приспущеним рукавам купальник може зійти за звичайний топ. Силует з відкритими плечима та прилаштована шнурівка привносять вікторіанські елементи в сучасний образ. Добре виглядають спортивні моделі із короткими рукавчиками. Довгі рукави остаточно здають свої позиції цього сезону.

Асиметричний верх

Гладкий верх зручного топа-бандо з лямкою на одне плече – актуальне рішення, як і раніше, в новому сезоні. Поєднуйте його з однотонним простим низом, щоб створити обтічний образ або візерунковий принт для яскравої альтернативи.