Інтернет-магазин купальників і пляжного одягу
Наші
телефони
Графік
роботи
10:00 - 19:00
Без вихiдних
Види купальників

Види купальників

Щороку дизайнери пляжного одягу радують жінок новинками. Змінюється декор, тканини, форма і дизайн: кокетливі рюші витісняє пікантна сітка, а замість тваринного принту з’являється яскраве квіткове забарвлення. Сьогодні у продажу представлена безліч видів купальників на будь-який смак. Розглянемо їх детальніше.

Види злитих купальників

Закриті купальники популярні у жінок будь-якої статури і типу фігури. Такі моделі вигідно підкреслюють достоїнства і прекрасно коригують недоліки. Залежно від форми ліфа, злиті купальники діляться на декілька основних видів:

  • Свім-дрес. Головна особливість – наявність спіднички, що прикриває сідниці, завдяки чому свім-дрес нагадує коротенький сарафан А-силуету. Добре маскує недоліки нижньої частини фігури – великі стегна, животик, що випинає, дряблі сідниці.
  • Майо. Лаконічна модель з бретелями без химерного декору. Ліф має круглий, трикутний або квадратний виріз. Майо чудово підходить як для пляжного відпочинку, так і для різних видів спорту.
  • Бандо. Вінтажна модель з ліфом без бретелей. Верх купальника може бути гладким або призбореним. Іноді його прикрашає стрічка або бретель, яка пришивається до середини ліфа і зав'язується на шиї. Бандо вигідно підкреслює зону декольте, груди і руки.
  • Монокіні. Складається з трусиків і ліфа, сполучених на животі смужкою тканини, стрічкою або декоративними елементами. Ліф може бути класичним або асиметричним. Монокіні прекрасно коригує фігуру, зорово подовжує ноги і зменшує талію.
  • Пландж. Для цієї моделі характерні глибокий виріз до лінії талії і повністю відкрита спина. Ліф може бути прикрашений драпіровкою або пікантними зав'язками. Особливо ефектно пландж виглядає на дівчатах з невеликими грудьми.

Види роздільних купальників

Така модель складається з двох частин – ліфа і плавок у вигляді трусиків або шортиков. Основні види роздільних купальників :

  • Бандіні. Верхня частина купальника нагадує маєчку з жорстким ліфом без бретелей, довжина якої може іноді доходити навіть до стегон. Нерідко її прикрашає драпіровка, що дозволяє приховати округлий животик.
  • Бікіні. Невеликі трикутні трусики і максимально відкритий ліфчик з тонкими бретелями. Бікіні найчастіше вибирають любительки загару.
  • Танкіні. Ліф купальника є коротким або подовженим топом з широкими бретелями, низ може бути будь-яким, від відвертих стрингів до цнотливих шортиків. Ця модель підкреслює лінію грудей і візуально урівноважує фігуру.
  • Халтер. Основна особливість моделі – ліф з м'якими або жорсткими вшитими чашками має широкі бретелі, які зав'язуються навколо шиї. Купальник прекрасно підтримує груди і підходить для власниць будь-якого типу фігури.

Пам'ятайте, що призначення будь-якого купальника – не лише підкреслювати достоїнства його власниці, але й створити відчуття комфорту. Вибирайте модель до душі і насолоджуйтеся водними процедурами.

Коментарі

Написати коментар