Купальники танкіні

Танкіні по праву вважається універсальною моделлю, яка підійде кожній представниці прекрасної статі, незалежно від її віку і комплекції. Він однаково доречно виглядає на пані у зрілому віці, юних дівчатах або щасливих матусях, які знаходяться в очікуванні малюка.

Що таке танкіні

Танкіні називають роздільний купальник, верхня частина якого виконана у вигляді майки або подовженого топа на бретелях чи зав'язках. В якості декору дизайнери використовують аплікації, незвичайні прінти, вишивки, рюші, зав'язки, вставки контрастних кольорів, драпіровки і так далі. Що стосується нижньої частини, то тут які-небудь строгі рамки відсутні, тому кожна жінка зможе підібрати варіант до душі.

Це можуть бути:

• Плавки-кюлоти;
  • Бікіні;
  • Стрінги;
  • Шортики;
  • Спідничка з плавками.

Жінки із задоволенням вибирають зручний і практичний танкіні для пляжного відпочинку, активних зайнять водним спортом, відвідування аквапарків. Верхня частина купальника у вигляді маєчки щільно прилягає до тіла, тому його власниця може не хвилюватися, що ліф сповзе або зірветься в самий незручний момент. А якщо доповнити танкіні пляжною спідницею або шортами, вийде готовий наряд, в якому не соромно відправитися в прибережне кафе або на прогулянку по набережній.

З чого все розпочиналося

Прообраз танкіні вперше вийшов на арену ще у кінці ХIХ століття. Він складався з кофтини з коротким рукавом, шортиків до коліна і спідниці. Сучасний варіант купальника з'явився близько 60 років тому в Німеччині. Невідомий дизайнер з'єднав цнотливу маєчку «tank toр» і сексуальні пляжні трусики «bikini». Модниці сприйняли новинку на ура. Популярність зручного і практичного купальника била усі рекорди. Танкіні прекрасно маскував відсутність талії, жирові валики на боках і спині, відвислий живіт, післяпологові розтяжки і при цьому вигідно підкреслював красу шиї, грудей і зони декольте. Жінки могли просто насолоджуватися пляжним відпочинком, не турбуючись про косі погляди оточення. Недивно, що цей купальник має попит і сьогодні.

Варіації танкіні

Сьогодні дизайнери пропонують модницям безліч варіантів танкіні різного дизайну :

• Топік без кісточок і поролонових вставок. Ця модель буде ідеальна для молоденьких дівчат з невеликими грудьми.
  • Майка на широких лямках з кісточками. Варіант чудово підійде власницям пишного бюста.
  • Топ а-силуету з чашками. Універсальний варіант для будь-якої фігури, у тому числі, для вагітних жінок.
  • Майка з драпіровкою або така, що стягує. Модель підійде для дівчат, які хочуть виглядати стрункіше.
  • Топ зі вшитим пушапом. Такий варіант оцінять власниці маленьких грудей.
  • Майка, що щільно прилягає до тіла, з чашками або без. Відмінне рішення для зайняття пляжним волейболом, серфінгом, яхтингом, дайвінгом, плаванням та іншими активними видами водного спорту.

Завдяки такій різноманітності фасонів кожна жінка зможе підібрати свій ідеальний танкіні, який зробить її привабливою, а відпочинок максимально комфортним.