Інтернет-магазин купальників і пляжного одягу
Наші
телефони
Графік
роботи
10:00 - 19:00
Без вихiдних
Стягуючий купальник для басейну

Стягуючий купальник для басейну

Стягуючий купальник для басейну – це необхідний елемент одягу для тих, хто хоче поплавати в басейні або поніжитися біля води, але соромиться певних особливостей своєї фігури.

Ідеальний купальник може не тільки допомогти вам почуватися комфортно і впевнено, але і дійсно виглядати на 1-2 і більше розмірів стрункішою, причому саме там, де це потрібно. У цій статті ми розповімо про різні типи купальників для басейну, що стягують, і про те, як вибрати відповідний саме вам.

Види купальників для басейну

Перше, що потрібно розуміти, купальник для басейну дещо відрізняється від пляжних моделей. Тут недоречні численні рюші, банти, зав'язочки. Також не завжди будуть зручні роздільні моделі, тому що вони не так надійно фіксуються на тілі. Пам'ятайте, що ви вибираєте купальник для плавання та спорту.

Спортивні купальники поділяються на такі види:

  • З широкими лямками, лямками-борцівками або на спині, що перехрещуються. Добре підкреслює фігуру, за рахунок ширини лямок комфортний, не стискує рухів.
  • З відкритою спиною та тонкими лямками, найчастіше, регульованими. Моделі підходять струнким дівчатам із невеликими грудьми.
  • Із закритою спиною. Найкраще рішення для тих, хто має пишну фігуру. Зручний, має ефект, що стягує, у тому числі, візуальний.
  • Роздільні спортивні моделі. Мають еластичні широкі лямки верхньої частини, які не будуть зісковзувати. Шортики чи плавки оснащені посиленою гумкою.

Всі ці моделі часто виконуються з тканини зі стягуючим  ефектом. Справа в тому, що така тканина не тільки робить вашу фігуру привабливішою, але надійніше фіксує виріб на тілі під час фізичної активності, а також має підвищену стійкість до хлору та ультрафіолету.

Як правильно вибрати купальник для басейну

Важливо підбирати модель стягуючого купальника точно за своїм розміром, а також з урахуванням таких факторів:

  • Тип фігури. Правильний купальник повинен лестити вашу фігуру і підкреслювати ваші найкращі риси. Якщо у вас грушоподібна фігура, вибирайте купальник із високим вирізом, щоб подовжити ноги. Якщо у вас пряма фігура, вибирайте купальник із оборками або деталями, щоб створити ілюзію згинів.
  • Комфорт. Вибирайте купальник, який зручно сидить та дозволяє вам вільно рухатися.
  • Підтримка. Якщо у вас великий бюст, вибирайте купальник з підкладкою або вбудованим бюстгальтером для підтримки. Аналогічно, якщо у вас більша нижня частина тіла, вибирайте купальник з більш щільною нижньою частиною або з високою талією для додаткового захисту.
  • Колір та принт. Вибирайте купальник, який доповнює ваш колір шкіри та відповідає вашому індивідуальному стилю. Яскраві кольори та сміливі принти можуть зробити заяву, в той час як однотонні кольори є класичними та позачасовими.

Правильний вибір купальника для басейну – запорука комфортного та впевненого плавання. А якщо цей купальник ще й стягуючий, то ви отримаєте додаткове задоволення від своєї привабливості та впевненості у собі. Жінки з пишними формами відчують себе стрункішими. А у разі невеликих недоліків фігури при розумному виборі коригуючого купальника зовнішність може стати по-справжньому модельною.

Коментарі

Написати коментар