Інтернет-магазин купальників і пляжного одягу
Наші
телефони
Графік
роботи
10:00 - 19:00
Без вихiдних
Купальники з корекцією фігури

Купальники з корекцією фігури

Безумовно, питання ідеальних параметрів жіночого тіла та привабливого зовнішнього вигляду особливо актуальне у теплу пору року. Але ідеальна постать для багатьох залишається мрією. І тому дизайнери постійно працюють над колекціями одягу, що стягує та корегує фігуру, в тому числі, це стосується купальників.

Але чи такий купальник і справді може скоригувати фігуру? І як його обирати? Давайте розумітися.

Що таке купальник із корекцією фігури

Купальники зі стягуючим ефектом шиються зі спеціальних матеріалів і мають відповідно особливий крій. Варто відзначити, що всі костюми, що стягують, створені з щільних матеріалів. Саме вони дозволяють легко маскувати дрібні нерівності шкіри та тіла.

Вибираючи якусь модель із подібних колекцій, важливо розуміти, що купальники якісно маскують будь-які нерівності шкіри та тіла. Непомітні навіть горбки або дрібні складочки, чого, наприклад, не скажеш про звичні моделі купальників. Але це ще не все.

Різновиди стягуючих купальників

Тканина, що стягує, – досить щільна, але при цьому творці постаралися зробити її максимально комфортною. Ви можете вибрати модель, яка «прибиратиме» непотрібні сантиметри і в талії, і в стегнах, і на боках. Але все ж таки більшість типів коригувальних купальників призначені для усунення певних проблем.

Такі купальники:

  • роблять живіт плоскішим,
  • помітно підтягують талію, спину,
  • боки стають рівнішими та красивішими
  • груди підкреслюються і виглядають вище.

При виборі моделі коригувального купальника зверніть увагу, для чого призначена модель. У будь-якому описі моделі або консультанта в магазині це легко дізнатися.

Як вибрати корегуючий купальник

Перше, на що слід звертати увагу, це тканина. Чи знали ви, що для ефекту стягуючого купальника використовують еластан або лайкру? Саме ці два матеріал дозволяють забезпечити досить міцний рівень утяжки та еластичності.

Але навіть не сама наявність, а кількість використовуваних матеріалів грає у цій ситуації величезну роль. Справа в тому, що в коригуючих купальниках прийнято використовувати 20-30% лайкри або еластану у складі. Якщо відсоток цих матеріалів буде меншим, сильної корекції фігури можна не чекати.

Наступний крок – модель. Варто виходити з того, які саме проблемні місця ви хочете коригувати. І тільки після цього варто згадувати про особисті смаки та уподобання:

  • Для пишних жінок найкраще підходять закриті злиті купальники, які максимально коригують фігуру.
  • Якщо потрібно позбавитися невеликого живота або потрібно «прибрати» боки, можна розглянути варіант роздільної моделі з високими трусиками.
  • Купальники зі спеціальними вставками під ліфом зроблять груди вищими і спокусливішими.

Також не забувайте, що при правильному виборі моделі, ви отримаєте подвійний ефект – коригування фігури за рахунок тканини, що стягує, а також візуальні ефекти, що відволікають увагу від непотрібного, і підкреслюють ваші переваги.

А тому ми рекомендуємо, крім цієї публікації, вивчіть правила вибору моделі купальника з урахуванням особливості вашої фігури.

Коментарі

Написати коментар